Van Peteghem in Lokeren, uw specialist in luchtgommen en zandstralen

Trappen, meubels, deuren, steunbalken of plafonds laten luchtgommen? Bij zelfwerkend patroon Van Peteghem bent u aan het juiste adres. Lieven Van Peteghem is een professionele schilder en behanger die gespecialiseerd is in het fijn zandstralen van houten materialen

Kwaliteit verzekerd!

U hoeft bovendien niet lang te wachten op ons vakmanschap. Dankzij onze stipte en klantvriendelijke service kunnen alle werken op korte termijn worden uitgevoerd. Zo zijn we u elke keer opnieuw snel van dienst. Van Peteghem is actief in de regio LokerenLochristi en Sint-Niklaas (Waasland).

Blaas uw oude meubels nieuw leven in

Begint uw prachtige houten kast na al die jaren zijn glans te verliezen? Of kan uw plafond of trap wel een opfrisbeurt gebruiken? Bij Van Peteghem worden alle houten materialen met zorg onder handen genomen.

In onze eigen werkplaats worden de huidige milieunormen strikt nageleefd. De houten oppervlakken worden tijdens het luchtgommen voorzichtig ontdaan van alle vuil. De onderlaag wordt beschermd en de oude vernislagen van het hout worden snel en efficiënt verwijderd.

De zachte behandeling van hout maakt luchtgommen perfect voor antieke meubels. Wilt u graag meer sfeer brengen in uw interieur? Laat uw houten meubels dankzij luchtgommen in ere herstellen. Het resultaat is een prachtige, warme en egale look!

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Bij Van Peteghem behandelen we hout met het nodige respect. Van trappen en meubels tot deuren, steunbalken en plafonds. Voor deskundig luchtgommen en zandstralen in de regio rond Lokeren, Lochristi en Sint-Niklaas (Waasland) kan u als particulier of bedrijf steeds bij ons terecht.

Dankzij onze jarenlange ervaring staan we garant voor een kwaliteitsvol eindresultaat. Neem vandaag nog contact met ons op en maak kennis met onze klantvriendelijke en snelle service.

Vraag nu uw gratis prijsofferte aan!

Luchtgommen deuren - Lieven Van Peteghem in Lokeren
Luchtgommen deuren - Lieven Van Peteghem in Lokeren
press to zoom
Luchtgommen bankjes - Lieven Van Peteghem in Lokeren
Luchtgommen bankjes - Lieven Van Peteghem in Lokeren
press to zoom
Luchtgommen tafel - Lieven Van Peteghem in Lokeren
Luchtgommen tafel - Lieven Van Peteghem in Lokeren
press to zoom
1/2